Придбано новітнє обладнання

Черкаська реабілітаційно-оздоровча поліклініка «Астра» стала першим комунальним медичним закладом області, де встановлено індуктивний магніт високої інтенсивності (Super Inductive System Elit) з потужністю індукції поля 2,5 Тл.

Цей апарат допомагає лікувати неврологічні та ортопедичні захворювання, покращує дихання після COVID-19, пришвидшує зрощування переломів та загоєння ран. Він придбаний завдяки реформі в охороні здоров’я і співпраці з НСЗУ.

Другий апарат цієї ж фірми BTL було придбано ще у квітні 2022 р. Саме він дає можливість варіативно впливати на перебіг різних захворювань. Це неінвазивний терапевтичний метод, заснований на дії магнітної складової електромагнітного поля на тканини людського тіла.

Медична реабілітація

Застосування такого найсучаснішого напрямку апаратного лікування дозволяє суттєво покращити якість та доступність медичної допомоги для пересічних жителів м. Черкаси, та якнайшвидше ставити на ноги наших захисників. Це дає можливість поліклініці «Астра» триматися на одному конкурентному рівні з приватними медичними закладами.